Post by gantbyczewssedro on Feb 18, 2022 5:13:53 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovať mince ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Milujte túto hru. Je to naozaj náročné, ale zábavné. 5 hviezd. Toto je najlepšia z pripravovaných hier.
Mal som problémy s funkciou denných úloh, vždy sa zobrazí správa „čoskoro“. Musia existovať lepšie spôsoby, ako zarobiť drahokamy, ktoré nie je kupovaním. Mnohokrát, keď sa môj párty autobus vrátil, aktualizované č. drahokamov sa nezobrazuje.. čo je veľmi frustrujúce.
Zábavná a zábavná hra. Zabaví vás, keď už nemáte čo robiť. Úrovne sú jednoduché a nezaberú vám veľa času.
Oveľa väčšia zábava, ako sa očakávalo. Jednoduché začať, ale v niekoľkých úrovniach sa stáva zložitým a šialeným. Nerušivé reklamy sú veľmi cenené.
Skvelá hra. Super návykové. Nikdy sa nenudí. Chvíľu sa budete hrať. Nenúti vás nič kupovať.
Nemám s touto aplikáciou žiadne problémy, milujem ju takú, aká je. Minulý rok som urobil recenziu a nebolo to pekné, tak som si vytvoril účet, aby som vám individuálne ukázal, ako veľmi milujem túto aplikáciu. Aplikáciu som si nainštaloval a odinštaloval viac ako 10-krát a vždy, keď sa mi aplikácia páči viac!
EDIT: Zmenené hodnotenie, pretože môj problém bol vyriešený. Úprimne povedané, som trochu ohromený, že som nedostal nejaké automatické "Prepáčte, že sa vám hra nepáčila! Zúčastnite sa tohto prieskumu!" odpoveď A vlastne som dostal späť svoje drahokamy. thnx thnx a hra sa mi naozaj páči (okrem JASNEJ presadzovania mikrotransakcií. ale hej, bezplatná mobilná hra.)
Vyhnite sa tejto hre. Budem odinštalovať. Zábavná hra a koncept, ktorý však zlyháva takmer vo všetkých ostatných ohľadoch. Po prvé, toto je platená hra, aj keď spočiatku budete môcť hrať zadarmo. Budete sa pohybovať priamo cez prvé dve reštaurácie (každá 40 úrovní) s príležitosťami prehrať úrovne a získať viac bodov. V reštaurácii 3, vesmírnej stanici, sa dostanete len do polovice, kým sa nebudete môcť pohnúť vpred bez nákupu drahokamov. Drahokamy nemajú dobrú hodnotu. Môžete ľahko minúť 20 USD týždenne, len aby ste mohli postúpiť na ďalšie úrovne a pokračovať v hre. Navyše, ovládacie prvky sú STRAŠNÉ. Je veľmi ťažké chytiť potraviny. Musíte zopakovať rovnaký príkaz 2 alebo 3 krát, aby ste mohli uchopiť jedlo. Toto vysáva váš čas a skutočne sťažuje dokončenie úrovní. Grafika je veľmi zastaralá, čo by mi normálne neprekážalo, ale so všetkými ostatnými problémami to určite nie je plus. Ak sa chystáte minúť značnú sumu peňazí na hranie, toto nie je tá pravá hra.
túto hru som mal rád. som veľmi frustrovaný. 1. je ťažké získať drahokamy, takže som si nejaké kúpil a nikdy som ich nedostal, aj keď mi google poslal e-mail, že peniaze boli stiahnuté z môjho účtu a. 2. Toto je druhýkrát, čo píšem túto recenziu a aktualizujem moju hru DNES, pretože nič z toho tu nie je. 3. Mám odomknutých asi 10 rôznych kamiónov a asi 7 z nich získalo 3 hviezdičky v každej úrovni. prečo neodmeňujete ľudí za takýto míľnik?
Najprv sa mi to páčilo, ale keď som videl ten trik. Mal som čas to odinštalovať. V podstate vás to núti míňať peniaze na postup v hre. Takže vážne uvažujem o tom, že sa tejto hry zbavím. Je to zábavné, ale nemôžete napredovať, ale iba tak ďaleko. Nie je v pohode!!!
Pekná hra. Zabijak času. Len drahokamy je ťažké získať. A potrebujete ich na všetko
Aj keď je hranie zábavné a návykové, niekoľkokrát som sa pokúšal kúpiť drahokamy a zdá sa, že to nefunguje. Google ofc mi posiela peniaze späť, ale nemôžem prísť na to, kde sa stala chyba!
treba viac ciest 😉😉😉
túto hru si veľmi užívam. ale vždy, keď sa to pokúsim hrať, obrazovka zhasne a môj telefón prejde na domovskú obrazovku a keď sa pokúsim vrátiť do hry, zobrazí sa správa, že mám hru otvorenú na inom zariadení. Kúpil som si ďalšie 3 food trucky a NIKDY som ich nehral kvôli tomuto problému. Myslel som, že po aktualizácii sa to zlepší, ale zdá sa mi to horšie, pretože nemôžem hrať ani svoje staré food trucky
Food Truck Chef™ Cooking Games Інше wvu
Až na to čakanie na gemy super hra
Bolo to v poriadku, ale tento týždeň sa vyskytli problémy so serverom a hru sa mi nepodarilo načítať. Hovorí sa, že problémy so serverom sa vráťte do 5 minút, toto sa deje už 2 dni. Okrem tohto problému je hra úžasná a zábavný spôsob, ako tráviť čas.
Hra je veľmi jednoduchá na používanie, pochopenie a učenie sa upgradov plus zábavné hranie.
Chýba mi približne 25 alebo viac drahokamov! Idem na párty autobus, dostanem zadarmo a zaplatím za ďalší, ale nikdy to nedostanem! Urobil som to niekoľkokrát, aby som zistil, či uplynul čas. Poslal som e-mail bez odpovede! Ak si vezmete moje mince, dajte mi moje drahokamy!!!
Najhoršia hra vôbec. Hral som veľa hier, kde bolo potrebné nakupovať v aplikácii, ale táto je taká zlá. každá malá vec potrebuje drahokamy, ktoré je potrebné zakúpiť, inak musíte na ich získanie veľmi dlho čakať. Zdá sa mi, že hrám smutnú hru určenú pre ľudí, ktorí nevedia nakupovať za peniaze.
hra mi stále oznamuje, že som stratil internetové pripojenie, čo sa mi nestalo. veľmi frustrujúce. bude škoda, ak nebudem môcť hrať ako doteraz a užiť si hru. Dal by som tomu 4 hviezdičky. Zmenili autobus tak, aby sa vracal len o 24 hodín teraz namiesto každých 3. Aktualizácia surovín a kuchyne teraz trvá oveľa dlhšie.
Tak šialené. Vždy ma zastaví, keď mám na hodinách ešte čas. Budem mať 1 minútu a zastaví ma to a povie, že som zlyhal. Nedá mi celý čas. Stále aktualizujem položky a jedlo nič. Prestane hrať, pretože je to také frustrujúce.
je to velmi pekna hra...akurat ze niektore levely je velmi tazke splnit...vzhladom na vysoke naroky na drahokamy.......
Glow Block Puzzle Головоломки rtga
Som tak smutný, že moja waffle street nehrá po úrovni 12. Neviem prečo, ale prosím, urobte niečo, pretože ma táto hra nebaví, ak sa nemôžem pohnúť vpred....
Musí existovať oveľa viac príležitostí na získanie drahokamov a jednoduchšie spôsoby, ako zarobiť drahokamy. Smrdí, že musíte mať toľko drahokamov, len aby ste si vylepšili vybavenie a jedlo. Inak je to dobrá hra.
Super zábavná hra, ale úprimne si myslíte, že za hru „zadarmo“ doslova zaplatím? Po prvom susedstve musíte zaplatiť za odomknutie každého ďalšieho susedstva. To je ťažké nie.
Ďalšie nepríjemné prekvapenie s touto hrou, prihlásim sa, aby som mohol hrať, a zistím, že celá moja hra bola vymazaná, všetok môj postup, hodiny a hodiny hrania, práve vyhodené z okna, tisíce investovaných drahokamov, preč... Mal som to s touto hrou, odinštalovať. Nestrácajte s tým čas. odovzdávanie.
Na chvíľu som prestal hrať túto hru a potom som sa k nej vrátil, aby som dal spravodlivejšiu recenziu. Zatiaľ čo niektoré miesta sú zábavné, ako napríklad pizza, sú to miesta, ktoré sú úplne nemožné kvôli malej grafike alebo zlým výberom farieb. Na rad prichádza tá zmrzlinová. Na smartfóne sotva vidíte polevy a ružová a fialová farba stroja na smoothie sú príliš blízko. Prvých pár úrovní si užijete, ale potom už veľa nečakajte.
Spočiatku to vyzeralo pekne, ale veľmi rýchlo sa to stáva závislým od drahokamov, akurát na dokončenie úrovní začnú vylepšenia stáť viac, ako získate hraním 3- až 4-násobku najvyššej úrovne platu. Oplatí sa hrať... Mikrotransakcie, aby ste získali drahokamy na upgrade, aby ste mohli hrať ďalšiu úroveň...
Veľmi sa mi páči táto hra. Zaberá vám to čas a je to skutočne zábavné. Ak máte radi hry na varenie, určite by som vyskúšal túto.
Food Truck Chef™ Cooking Games Rekreacyjne zss
フードトラック・シェフ 料理ゲーム ミニゲーム wvus
Túto hru som už hral, je to skvelá hra... ale myslel som si, že keď sa pred mesiacmi prihlásim na Facebook, uloží mi to pokrok a predchádzajúce úspechy, ale neurobilo to, teraz začínam odznova, to je na hovno.
Kedysi milujem túto hru. Potom začalo mrznúť. Stratil som všetky svoje drahokamy. Navyše, po 5 hodinách čakania vám nákladné auto nedáva drahokamy. Teraz som stratil všetky úrovne. Ani prvá úroveň sa neotvorí. Preinštaloval som, ale stále nefunguje. Smutné, pretože som rád hral túto hru. Rozhodol sa to vymazať.
Aktualizácia: Som rád, že vývoj skutočne sleduje naše komentáre. Hra má veľa rôznych možností jedla, ktoré je zábavné. Vymyslite si iný spôsob, ako „potiahnuť“ a podávať jedlo. Ovládanie v hre je frustrujúce. Je to „kliknutie a potiahnutie“, ktoré občas oneskorí akciu alebo odozvu v hre. Keby nebolo ovládacích prvkov, bolo by to 5 hviezdičiek
Food Truck Chef™ Cooking Games Jocuri obișnuite ljar
Najnovšia aktualizácia je doslova na hovno! Párty autobus obmedzuje vydávanie drahokamov, nemôžem ani DL nové miesto, hovorí, že žiadne pripojenie, aj keď mám silné internetové pripojenie. prečo? Čo sa stalo? Myslel som, že nová aktualizácia bude skvelá a zábavnejšia, ale aaaahhhh. Suckkks
Hra je úplne úžasná. Ale tie ovládacie prvky..Prečo mrzne, keď je pripojený? V tom je potrebné zlepšenie.