Post by gantbyczewssedro on Feb 18, 2022 5:10:48 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroes Inc! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroes Inc! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Heroes Inc! 2022 version ▞▞▞
You can either promote a hero simply by grinding in battle, or by using level-up items. These items are Gold, Power source, and Essence.
Oyun, süper kahramanlar yaratmak ve oynamakla ilgiliymiş gibi davranıyor ama bu gerçekten değil, aslında satın alabileceğiniz veya oynadığınız bölümlerin reklamlarını izleyebileceğiniz ganimet kutuları açarak süper kahramanlar elde edersiniz, çünkü bunlar sadece 10-15 saniyelik parçalardır. Çoğunlukla reklamlar, ganimet kutuları (reklamlarla birlikte) ve bir "taban" (reklam izleyerek veya para ödeyerek ilerlediğiniz rastgele bir kare) yükseltme arasında 10-15 dakika arasında serpiştirilmiş olarak kaybetmeniz olası değildir. Harika bir oyun konsepti ama bir yem ve anahtar :/
Evet çok ama az karakter bir bencede daha kır daha iyi olurdu ama puanıcak bir puan daha iyi olurdu
Heroes Inc! Arkaadmängud gld
Heroes Inc! Arked chm
Güzel oyun benim telefonumda çok iyi oynanamadı
Füzyon eğlencelidir. Elbette reklamlar var, ancak onları durdurmak için wifi'nizi kapatın. Bu sadece o kadar ileri gider. Kısa bir süreliğine kapattıktan sonra oyun donuyor
Oyunun iyi olup olmadığını bilmiyorum ama kesinlikle çok fazla çöküyor. Her tıkladığımda cihazım otomatik olarak uygulamadan çıkıyor.
Heroes Inc! آرکیڈ qfyb
Arkadaşlar ben volkan HQ"dan geçmiyorum lütfen yardım edin
Bence iyi bir oyun buuuuuuut vermemin nedeni, bir sürü reklam olması ama Wi-Fi'nizi kapatıp patlama olmaması, hiçbir reklamın kombinasyonları yükseltmemesi.
MEmu ile PC'de Heroes Inc! indirin
Ben oyuncu partisini gerçekten çok seviyorum, çok eğlenceli ve rahatlatıcı ama belki biraz müzik koyabilirsiniz ama oyunun harika olduğunu söyledim
Oyun baya güzel olmuş tavsiye edrim ama rastgele jsjskwkjebshdhdidosjshahahahshshshshsvystbzbrvztbztbz6b5zhr6zhrhtzrzth66zhtdh6tdhbt6t6hdthd6hxxbxb4x6b4xb64xbxb4xb5xb466hx4b4x4vx4bxbx4x4bxt3bxt5x3bx3bb4xbtxtbtx4b4xtbxb4xbxb4x6bx4xb6bb5x4vxhdgdgdhhdbzeybybexbyxrexby4xby4xb
Reklamlar dayanılmaz hale gelmeden 10 dakika önce oynandı (reklamlara karşı sabırlı olduğumu düşündüm ama bu yeni bir canavar) Kahraman yaratma da çöp çünkü sadece karıştırabileceğiniz set öğeleri var, gerçek çeşitlilik yok. Bu oyuna 1 yıldızdan daha az verebilseydim verirdim.
Bu oyun kötü değil. Kendi özel yapım süper kahramanlarınızı yaratmanız gibi
Çooooook güzel oyun sıkılmam ben
tekrar tekrar hedeflenen oyunlardan yapmamayı hedeflemekten ve internetten çok kasıyor
Bu oyunla ilgili tüm deneyimlerime göre, bu çok güzel, ayrıntılı bir oyun ve gerçekten beğendim ve bence oyundaki herkesin onu sevmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Güzel bir oyun ama keşke istediğin kahramanı seçip uydurabilsen.Oldukça fazla reklam var.Yani bunu düzeltebilirsen harika bir oyun olur!
Volkanı nasıl geçebilirim 🌋Onun Leterly IMPOSSIBLE HQ'su Mümkün olan en kötü şekilde yapılmış inanılmaz bir konsept fikri sadece oyunu düzeltin Volkanın maksimum seviyede olduğu açıkken geçemiyorum ve tüm kahramanları tamir ettirdim, böylece bu 2'yi değiştirebilirim 5'e yıldızlar
Üssü tamamladığımda bazen bir sonraki seviyeye geçemiyorum o hatayı düzeltir misin lütfen bu oyunu daha eğlenceli hale getirir
Harika bir oyun olması gereken harika ve eğlenceli bir konsept. Ne yazık ki, bunun yerine biraz etkileşimli bir reklam yapmaya karar verdiler. Çok kötü.
Oyun harika ama biraz sorunlu lütfen bu sorunu düzeltin bu arada iyi oyun
Bir yıldız çünkü bu oyunu ilk indirdiğimde çok yavaştı ve telefonumu mahvetti. Bu uygulamayı asla yüklemem. Ayrıca, bir oyunun reklamlarında kahramanlar, gerçek oyundakinden daha havalı. Telefonunuzu atmak ve frenlemek istediğiniz kadar sinirli olmak istemediğiniz sürece, bazı cihazlar indirilmez. Ayrıca müziğimi berbat ettiğinde müziğim sıcak çalmaya devam etti ve beni çok üzdü. Bir daha asla.
Güzel bir konsept oyunu ama çok fazla reklam var. O kadar ki, oyunun ortasında gerçekten araya giriyorlar. Ayrıca oyun rastgele çökecek.
Güzel ama telefonumu kastı ama çılgın çılgın
Bu oyun oynamak gerçekten eğlenceli ama sorun bazen oyuna saldırırken sadece hata veriyor ve sizi haritaya düşüyor, bu yüzden bug yüzünden 5 yıldız⭐⭐⭐⭐⭐ eksi 2 yıldız verdim⭐⭐
Heroes Inc V 0.3.2 MOD APK
O kadar harika 👌 hiç reklam yok kavga bittiğinde reklamlar var çooooooo🤩🤩🤩🤩🤩🤩 iyi
14g
Evet oyun harika ve eğlenceli saatlerce oynayarak geçirebilirsiniz ama bu güncellemeden sonra çok oldu ve yeni hq'yi alıyorsunuz sadece orada duruyor ve oyunda daha fazla ilerlememe izin vermiyor
Profil resimlerini falan seviyorum ama oyunu oynamama bile izin vermiyor. Mesela oyun oynamayı denediğimde, beni mağaza oynamaya ışınlamaya devam ediyor
MUSTA AA AA okuyucusunun okuyucularının nasıl okuyan bu şekilde sağlıklı olduğunu okuduysan beni boşaltmadan okuyanlar
Bu oyun sıkıcı, reklamlar hakkında bir sürü yorum gördüm ama uçak modundaydım, bu yüzden reklamlardan kurtuldum. Oyun çok tekrarlı, tek eğlenceli yanı kahramanları toplamak ama indirebileceğiniz daha iyi oyunlar var. Eğer sadece eğlenceli bir oyun canavarı efsaneleri veya klan çatışması arıyorsanız (her ikisi de beklemeyi alır ama yine de eğlencelidir), parayı umursamıyorsanız ve oyunun iyi bir minecraft pe olup olmadığına önem veriyorsanız.
Shadow Fight 2 Hile Iphone
Eğlenceli ve kesinlikle bağımlılık yapıcı ama çok sinir bozucu bir sorunla karşılaştım. Oyun, daha fazla kahramanın kilidini açmak için Lava Karargahını geçmeme izin VERMEYECEK. Lütfen bunu düzeltin.
Bu oyunu şikayet edecek bir şey yokmuş gibi seviyorum çünkü reklamları nasıl durduracağımı biliyorum sadece mobil dadayı kapatın bu harika oyun için teşekkürler hoşçakalın
Thrill Rush Theme Park Състезателни fvt
Heroes Inc! Spillehall tamo
Oyun yüklenmiyor
Kaiju rush oyunundaki nefret edenlere katılıyorum ama bu oyuna güvenmiyorum ama reklamlar çok sıkıcı.3 ⭐ .
😂😂
With ove, heroes in castle clash The Castle Clash Hack makes it possible ... Hilesi Android - iOS Merhabalar öncelikle bu bir hile değildir.
game çok güzel böyle süper kahramanları harika ııı bide böyle sadece sadece birleştirsek kötü olurdu birileriyle kavga lamakta güzel kısacası güzel bir oyun ÖNE çıkması Için rastgele hdhrhfhrhhffhnffjkekkskrjgbhjroelekfhbrhfujrjrodofhehbeuekfiofktubfnjrufhrifujtjfhfhfhdhrhjejejdhwhdgvrhdhfhgrfhfhhfvfbdjdhbdjsksieiejfhhdbdvdhdjvdhdbdghdbfhdjfhhdbdvdhdbvxhdhbdhdbdgegjdkfbfhducjfjbfhxhdhrgdhvtfdhdggdjrvvzgvdjsghfhgdhdhcgfbjfhfhfbfjfhbfnfjdgsvdkufhbegfshdhrhejjejeDJHDGDHJSİWHDGEVEHDHHDVDGEGDVDHBRBDGDGXGDGEGG
Bence harika ama ben valakonadaydım sudan geçemedim
Merhaba, yaratıcılık ve özgünlük nedeniyle size 1 yıldız yerine 2 yıldız vermek istiyorum Sorun şu ki, baştan oynayıp birleştirme öğesini tamamladığınızda ve optimo gösterdiğinde, oyun gecikecek ve mavi ekrana dönecek umarım hatayı düzeltirsiniz.
vol malca
oyun çok güzel
Eğlencelidir ve çok hızlı bir şekilde güçlü ve güçlü kahramanlardan oluşan geniş bir koleksiyona sahip olabilirsiniz, oyunu yüksek deneyim olarak yüklemelisiniz
Güzel bir oyun ama çoğu zaman bir bölümden sonra kahraman yapmak için öğeleri birleştiremiyorum, sonra oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum....
çok yaratıcı ve eğlenceli ve havalı bir yorumu var ama çok fazla reklam var, her 2 saniyede bir okunaklı
İlginç bir konsept, ancak oyun donuyor, çok fazla reklam var ve düşmanların hasar almadığı veya haritanın içine düştüğünüz bir nokta var. Kaldırıyorum çünkü oynayamıyorum.