(Android) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] קודים משאבים רבים
Feb 18, 2022 4:43:21 GMT -6
Post by gantbyczewssedro on Feb 18, 2022 4:43:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים משאבים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Macera Oyunları pwo
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Macera Oyunları kzt
אהבתי מאוד את הסיפור ואת האפשרויות ואני גם אוהב את הדמויות ויש לי את אחד החלקים האהובים עליי בתור מסך הנעילה שלי אבל היה לי מאבק אמיתי להשלים את החלק החמישי של פרק 6 גם אני רוצה לדעת את החלק ששמתי במסך הנעילה שלי זה (כשהאג'ימה הורג את המנהלת הפנים שלו מכוסות בשיער שלו והוא נראה כל כך אימו) אם תלך בשביל הזה.
אני אוהב את זה, הסיפור טוב לסיפור קצר ויש לו רגע מצחיק ושובר לב.
סיפור נהדר הפקדים עדיין היו מבולבלים, אבל זהו הסיפור שתפס אותי. אהבתי את הסיומים המרובים והעובדה שכל המודעות הן אופציונליות הפכה את האפליקציה הזו למטורפת!
Ohr HaTzafon - ShulCloud
אני לא יכול לפתוח את האפליקציה, זה מחזיק אותי תקוע. אני לא יכול להפעיל את האפליקציה. יש לי טלפון S9+ אבל האפליקציה לא תעשה שום דבר מלבד להקפיא. pls לתקן את זה אני אתן לך 5 כוכבים אם אתה יכול לתקן את זה. אני מבטיח.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Piedzīvojumu spēles tmof
זה לא טוב כמו שאר הסיפורים איך בונים את המצב מהפרולוג זה כל כך מוזר.. כאילו אתה מכריח הכל.. השד כל כך מכיר את הילד.. כאילו.. מה לעזאזל.. זה פשוט מוזר.. הסיפור נהדר, אבל כל כך הרבה דחיפות מצטברות
האפליקציה הזו הייתה מדהימה, לאפליקציה הייתה עלילה טובה וקו עלילה טוב! אהבתי גם אם הכנסת את הדברים שהיו אמורים להיות שם במקור עם חברת הדמויות! האפליקציה הזו הייתה באמת מדהימה ❤️
פשוט לחץ לחץ וזה פותר
אין שום כפתור להתקדם, השינויים נוראיים, זה נורא!
Studies in Semitic Vocalisation and Reading Traditions - Open ...
קצת קצר מדי אבל משחק נחמד מאוד. מאוד נהניתי מהדמויות ומהאווירה הקלילה והלוואי שהיה עוד. הייתי נהנה לראות את הדמויות ואת מערכות היחסים שלהן נחקרות יותר והיחסים מעמיקים יותר. מאוד רציתי להשיג 100% אבל אז פרק המהדורה הנוספת עולה כסף
תקליטים חדשים
מאוד אהבתי את המשחק הזה ובסופו של דבר סיימתי אותו באותו יום שקיבלתי אותו, לא יכולתי להפסיק לקרוא. אני אוהב את הדמויות, העיצובים והאינטראקציות שלהן זו עם זו, במיוחד את חאג'ימה שהוא כל כך מתוק. הסופים השונים היו נהדרים, נהניתי מאוד לשחק בהם, צחקתי כל כך כשאיסאמו הפך לדייג! אני בהחלט ממליץ עליו ואני מצפה להוריד גם את הסיפורים האחרים!
פנטסטי לחלוטין. זה היה אחד הסיפורים המהנים ביותר שקראתי אי פעם. אני אוהב איך הדמות הראשית נותנת את דברי הסיום להשלמה ונהניתי מהעובדה שאתם היוצרים התערבבתם בפרסום עם הסיפור. נהניתי גם מהסופים והשורות הקומיות ואיך הם לא הורידו מהסיפור. התלונה היחידה שלי היא שלפעמים לאחר משחק באפליקציה במשך זמן מה, הרצועות השונות למשחק יתמזגו יחד ויגרמו לחוסר סאונד.
המשחק הזה כל כך טוב!! האומנות מדהימה וקו העלילה כל כך מעניין, כנראה הרומן הוויזואלי המהנה ביותר ששיחקתי עד כה, אבל הלוואי שהיה מקום לראות את כל הסצנות כמו גלריה, זו הסיבה היחידה שאני נותן 4 כוכבים
King of Avalon: Dominion Strateginiai hray
שיחקו כמה פרקים, אני חושב שזה סיפור נהדר אבל חשבתי שזה אמור להיות בחירות תלוי בסיפור, אני מציע לעשות סיפור גדול יותר בסיפור במקום לאלץ קו סיפור אחד בלבד ואת הקו השני של הסיפור כדי להיות סיום.
זה קו עלילה די משעמם. הסיומים השונים מוגזמים וקצת חוזרים על עצמם. הסוף קצת נוקשה בשבילי. המשחק השני היה טוב.
עד כה הכל טוב, עדיין לא סיימתי לשחק בו. אבל זה ממש נהדר ויש לו סיפור מעניין.
קצר ומתוק אבל גם כל הכבוד. נהניתי לא מעט מהרומן הוויזואלי הזה.
LGBTQ Nation Card: VeecaMe
בסך הכל, העלילה והאמנות מהנות. דבר אחד ששבר את תחושת ההתעמקות שלי היה התרגומים לאנגלית. הם מעבירים את המשמעות המיועדת רק... בצורה מביכה. אני מציע לעשות מחדש את הדיאלוג עם מתרגם טוב יותר.
מאוד אהבתי את המשחק, הסיפור היה כתוב היטב, הדמויות נחמדות, קל לעשות החלטה מחדש אם זה נחוץ כדי להמשיך את הסיפור... ממליצה מאוד, אם אתה נהנה מהסוגים האלה של משחקים 😊
ממש כיף! כמו שאר המשחקים ששיחקתי על ידכם, אני נהנה מהסיופים הרבים. אני אוהב לשחק בכל דבר כדי לגלות מה הם הסופים. המשחקים האלה ממש כיף.
המשחק הזה היה כל כך נחמד לשחק. באמת נהניתי לשחק את זה, ופשוט התקררתי כל היום בבית שלי רק כדי לסיים את זה. הדמויות כל כך חביבות, הסגנון פשוט ונחמד, והסיפור היה ממש טוב! הסוף באמת גרם לי לקוות שיש יותר בסיפור הזה, ואני מקווה שיום אחד יהיה. הורד את המשחק הזה כי אני מבטיח שלא תצטער על זה!! ❤❤
סימולציה טובה וגם יש סיפור טוב אבל אני אוהב סימולציה היכרויות כי סוג 😁😁
התרגום לאנגלית הוא בינוני למרות שזה צפוי עם האפליקציות האלה, חזותיים הוא למעשה די נחמד אבל, אלא אם כן אני חסר משהו יש רק 3 פרקים אשר עוברים באמת מהר מה שהופך את השעה בילה לא שווה את זה.
אני אוהב את הסיפור שהוא גרם לי לבכות גם האם אתה יכול בבקשה להגיד לאמן לשפר קצת את האמנות שלו ובבקשה לשכור כמה שחקני קול כדי להשמיע אותם. מעודכן, בכנות, אתם יכולים לאהוב, לעשות עליהם הבזקים לפני שהם נפגשו
יהיה 5 אם התוספת הסופר קצרה הייתה 4 דולר. קיוויתי שזה יהיה דולר אחד מכיוון שהיו לך כל כך הרבה מודעות ואפילו מודעות בסיפור (מעודכן) אני יודע שיש לך יותר משחקים אבל אתה מייקר את הפרק הנוסף זה מה שאמרתי בבירור. הלוואי שהרכישה של dlc/ באפליקציה עבור הפרק הנוסף לא הייתה 4 דולר. אבל נהניתי מהמשחק שלך גם אני עושה תרגום נהדר ליפנית איך אני יכול ליצור איתך קשר כדי לשפר את המשחק שלך?
אני חושב שזה עדיף עם SUCCUBUS
יש לי בעיה. האפליקציה לא עובדת אחרי שגוגל עדכן
מפגש - עמותת אפשר
זה די ממוצע בדיוק כמו הגיבור. פשוט מדי וללא סיפור ממשי
i
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] חבילת אנדרואיד
בהחלט אהבתי את הסיפור! 100% כל הסיפורים הוא סיפור נהדר ומצחיק מאחורי הקלעים. התרגום לאנגלית טוב, כמה נקודות קשות אבל בסך הכל אין בעיות. תשלום עבור הפרק הנוסף אינו שווה את זה עבור יחס התוכן/$. אני שמח לתמוך במפתחים ובכל המעורבים כדי להמשיך וליצור דברים מדהימים. אבל אני מעדיף פשוט לעשות זאת במקום לפתוח פרק נוסף שהרגיש מאכזב ביחס לשיעור. בסך הכל אהב את זה לחלוטין.
לא ניתן להתקין את המשחק הזה במכשיר שלי אבל זה מעולה תודה!
אז יש לי את שלושת המשחקים רגילים אני והחברים הלא נורמליים שלי, 7 פורומים מסתוריים ו-I.B. אז שיחקתי את I.B. והסאונד עבד, ואז התחלתי לשחק בשבעה פורומים מסתוריים. הסאונד לא עבד אז חשבתי שזה באג שיחקתי רגיל אותי זה לא עבד אז חזרתי במהירות ל- I.B. כדי לבדוק אם הסאונד עבד האם למישהו אחר יש את הבעיה הזו או שזה רק אני? אחרת המשחק מעולה
Me. ]ראו See 13.08[. 20:30, סינמטק 3. מועדון הסרט המופרע. ערב שלם שיוקדש לקומיקאי הבריטי ג'ון. קליז לרגל ביקורו בישראל.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] एडवेंचर wavw
נחמד, אבל קצת קצר מדי. אבל הסוף היה די כבוי.
This is an area of workshops and light industry but in recent years it ... home it was clear that this was not a regular course in ceramics.
ממש אהבתי את המשחק הזה!!! עם זאת יש לי שאלה, האם אתה יכול לדעת באיזה סוג אינסטרומנט השתמשת כאשר חאג'ימה קיבל איפוס קיומו על ידי אינורי. האם יהיה המשך של המשחק הזה כמו חלק שני או משהו?
אהבתי את זה!! אני לא יודע מה עוד נשאר היום אבל ברצינות, המשחק הזה עבר את כל הציפיות שלי, בעלילה שלו, בדמויות ובאופן שבו הוא הוקם. בהחלט הייתי נותן לזה יותר מחמישה כוכבים אם הייתי יכול.
היה כתוב 'הקש כדי להתחיל' אני מקליטה, אבל זה לא יתחיל בכלל. עריכה: מפתחי המשחק יידע במהירות לאדם של כל בעיה, אבל לא היה שום דבר מלכתחילה שאמרה שזה היה על WebView מלכתחילה.
וואו
יפה אני אוהב את המשחק הזה
זה משחק טוב לא סיימתי אותו אני לא כל כך מעוניין אבל זה משחק טוב שלא תבינו אותי לא נכון.
GESENIUS Hebrew Grammar - True Light Bayath Yah
הורד Wolfy 1.7.3 APK אנדרואיד fr.wolfy.app - PrimeAPK